Therapeutisch Lichaamswerk

Impact op ons lichaam…

Wat er ook gebeurt in ons leven, we beleven het met hart en ziel…en met ons lichaam. Alle energie die we opnemen, stroomt door het lichaam en zet ons aan tot actie. Wanneer deze energie stagneert door mentale belasting, zet het lichaam zich vast, wat zich uit in verschillende klachten, van hoofdpijn tot buik- darm en rugklachten en diverse stress-symptomen.

Wat is Therapeutisch Lichaamswerk?

Wanneer het lichaam terug in beweging komt, krijgt de vast genestelde energie de kans, om terug te gaan stromen, waardoor lichamelijke ongemakken kunnen verdwijnen, of aangepakt worden. Bij Vietavie, helpen we jou om wat vastzit, terug los te maken en de opgeslagen spanning te verdrijven.

Hoe gaan we te werk?

Door middel van diepe ademhalingstechnieken en energetische massage, kom je in contact met oude, emotionele ballast in je lichaam. Bewust ademen en gerichte aanraking, maakt die blokkades los en laat energie weer stromen.

Laat ons kennismaken

Zorgmassage

De zorgmassage

Een aparte vorm van therapeutisch lichaamswerk, wordt verstrekt tijdens de zorgmassage. Bij de zorgmassage werken we met zachte aanrakingstechnieken en vlindermassages, om emotionele stress en spanning los te maken en pijn te verlichten.

De zorgmassage, werd opgericht als stress- en pijn verlichtende methode bij kanker, maar kan ingezet worden bij iedereen voor wie een gewone massage te ingrijpend is en die baat heeft bij de helende kracht van aanraking.

Reiki bij dieren

Niet enkel mensen voelen de kracht van subtiele aanraking. Ook dieren zijn heel vatbaar voor de energetische werking van een lichaamsbehandeling. Net omdat zij vooral leven via impulsen en gevoel, reageren zwakkere en gespannen dieren heel goed op de behandeling. Dieren geven dan ook perfect aan wanneer zij wel of niet aangeraakt willen worden en wanneer ze voldoende energie hebben opgenomen of losgelaten.

 

Een energetische lichaamsbehandeling is aangewezen bij dieren die door ziekte verzwakt zijn, gespannen zijn door traumatische ervaringen en asieldieren. Ook therapiedieren kunnen enorm genieten van deze behandeling, om opgeslagen spanning los te laten.

 

Daarnaast helpt Reiki bij dieren ook, om het dier zacht en respectvol te begeleiden in zijn stervensproces.

therapeutisch lichaamswerk bij dieren

Reiki bij dieren