Schilderen vanuit je hart

schilderen vanuit je hart

Schilderen vanuit je hart

We leven in een maatschappij die altijd in beweging is. Zelden nemen we de tijd om even stil te staan bij onszelf en hoe we op dat moment in het leven staan.
Heel wat beslissingen worden genomen vanuit het hoofd, waardoor onze intuïtie, ons buikgevoel verdwijnt.
We verliezen het contact met onze ware aard, de persoon die we zijn op hartniveau.
Gebeurtenissen die ons raken in het diepste van onze ziel, worden op die manier niet meer ten volle gevoeld; onze levensenergie stroomt niet meer; we raken uit balans.
Communicatie met de wereld rondom ons stagneert en gevoelens worden niet gedeeld.
Onze creatieve IK bestaat niet meer.
En het is net die creatieve IK die we nodig hebben om een boeiend en authentiek leven te leiden.

In de workshop SCHILDEREN VANUIT HET HART gaan we op zoek naar jouw unieke talent.

Je krijgt inzichten in je persoonlijke levenssituatie of in een voor jou belangrijk thema en tegelijk ontdek je nieuwe mogelijkheden doorheen jouw creatieve proces.
Je hebt absoluut geen enkele voorkennis nodig; niet het eindresultaat maar de weg ernaartoe is hier belangrijk. Hoe je dit proces beleeft en welke rijkdommen erin verscholen liggen, wordt duidelijk tijdens de workshop. Elk pad is uniek.

We starten met een korte kennismaking (breng alvast een naamkaartje mee), om mekaar beter te leren kennen en dan leid ik jullie via een korte ontspanningsoefening naar een leuke namiddag van creëren en observeren.
Zie hoe jouw unieke creatie tot leven wordt gewekt en leer wat ze voor jou betekent en hoe ze je verder kan helpen in je dagelijkse leven.
Nadien kunnen de werken in groep gedeeld worden. Op die manier kunnen nieuwe inzichten ontstaan of oude losgelaten, in onderlinge communicatie. (dit is een vrijblijvend proces; wie liever niet deelneemt aan de deelronde, kan daar vrij over beslissen; tenslotte draait het om jouw creatie)

SCHILDEREN VANUIT JE HART is een boeiende manier om te leven vanuit je hartenergie en kan een positief verschil maken in persoonlijke processen, maar kan ook als teambuilding instrument ingezet worden, om de werksfeer te bevorderen en samenwerking te stimuleren. Daarnaast is het ook gewoon leuk, om op een creatieve manier met vrienden en familie samen te komen.

Voor meer inlichtingen, om een creatieve workshop te boeken, in groep of individueel, neem contact op met :
www.vietavie.be

Geen reactie's

Geef een reactie